Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας Νότιου Τομέα Πατρών σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Τμήμα Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα – Forum με θέμα : «Εφαρμογή του θεσμού του Οικογενειακού Ιατρού και των Τοπικών Μονάδων Υγείας. Από τη θεωρία στη πράξη» το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 9.00 – 19.30 στο αμφιθέατρο « Σωκράτης » του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Η ημερίδα απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας & το διοικητικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ της 6ης ΥΠΕ . Η συμμετοχή είναι Δωρεάν και προαπαιτείται εγγραφή στην παρακάτω ιστοσελίδα www.kyntp.gr έως τις 7/12/18 για να μπορούν να σχηματιστούν εγκαίρως οι διεπιστημονικές ομάδες εργασίας.

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση συμμετοχής  καθώς και το πρόγραμμα της επιστημονικής ημερίδας. Ο ΠΣΕΥ συμμετέχει με εισήγηση “Ο ρόλος του Επισκέπτη – Επισκέπτριας Υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.”

Ευελπιστώντας στην θετική ανταπόκρισή σας, παρακαλούμε για την συμμετοχή σας γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε ως Επισκέπτες/τριες Υγείας σε διεπιστημονικές ομάδες εργασίας το πως εμείς οι ίδιοι βιώνουμε την πραγματικότητα της μεταρρύθμισης της ΠΦΥ. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε ως Επισκέπτες-τριες Υγείας γιατί μετά το τέλος της ημερίδας θα υπάρχει κατάθεση με τα πρακτικά της στο Υπουργείο Υγείας όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι συμμετέχοντες με τις επαγγελματικές τους ιδιότητες και τις προτάσεις τους , παρατηρήσεις τους κ.α. Η συμμετοχή μας είναι καθοριστικής σημασίας και ευελπιστούμε η παρουσία των Επισκεπτών/τριων Υγείας να είναι δυναμική!

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις για την ημερίδα μπορείτε να απευθύνεστε :

 

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

Δ/νση :Πηγάσου & Διαμαντή Νικολάου 22

Πάτρα ΤΚ 26332

Τηλ: 2610332426 – 2610332440 Fax:2610332443

E-mail: pedizarouxleikon@yahoo.com ή kyntpa@gmail.com

Πληροφορίες : Δημήτριος Λιάνας – Γενικός Ιατρός

Αγγελική Κοτσώνη – Επισκέπτρια Υγείας

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ ΤΟΥ ΠΣΕΥ

 

forum151218