Ενημέρωση εκπαιδευτικών για τον αντιγριππικό εμβολασμό απο την Ε.Υ Αμερίσα Τρίμμη

Για την αξία του αντιγριπικού εμβολιασμού κατά της εποχικής γρίπης ενημέρωσαν τους καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου στη βιβλιοθήκη του σχολείου χθες, Παρασκευή 18/10 στις 12:00, στελέχη της 3ης Τοπικής Μονάδας Υγείας Ευόσμου στο πλαίσιο των δράσεών της για την εποχική γρίπη και τον εμβολιασμό.
Το προσωπικό της 3ης ΤΟΜΥ τόνισε πως η εποχική γρίπη είναι νόσημα που προλαμβάνεται με εμβολιασμό αλλά και με απλά μέτρα ατομικής υγιεινής, η έξαρση της νοσηρότητας ποικίλλει από χρονιά σε χρονιά και εξαρτάται από το στέλεχος του ιού που επικρατεί και υπογράμμισαν τη σημασία της προώθησης του αντιγριπικού εμβολιασμού σε χώρους, όπως τα σχολικά διδακτήρια.
Υπενθυμίζεται πως η συνεργασία της 3ης ΤΟΜΥ Ευόσμου και του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου ξεκίνησε από την Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου 2019, όταν και οι δύο φορείς βραβεύτηκαν στα Healthcare Business Awards 2019.
Να σημειωθεί πως τους καθηγητές του σχολείου ενημέρωσαν η συντονίστρια της 3ης ΤΟΜΥ και παιδίατρος, Όλγα Βράνη, ο γενικός οικογενειακός Ιατρός, Κωνσταντίνος Κυριτσόπουλος, η νοσηλεύτρια, Αγάπη Χριστάκη και η επισκέπτρια υγείας, Αμερίσα Τρίμμη.

 

 

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn