ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης  «Δημιουργία Οικοτροφείου για 15 ενήλικα άτομα με βαριά νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»

 

Ο Φορέας Ψυχικής υγείας “νέφες α.μ.κ.ε.”, ιδρύθηκε το 2017 από επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας με πολυετή εμπειρία στην λειτουργία Μονάδων Ψυχικής Αποκατάστασης. Ήδη σήμερα λειτουργεί ένα οικοτροφείο στεγαστικού τύπου και ένα Προστατευμένο Διαμέρισμα, στον Δήμο Βύρωνα.

Στα πλαίσια του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», θα ξεκινήσει την λειτουργία ενός Οικοτροφείου για 15 ενήλικα άτομα με βαριά νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Ο βασικός στόχος είναι η ολοκλήρωση της αποϊδρυματοποίησης και η προαγωγή της κοινωνικής ένταξης των χρόνιων ασθενών οι οποίοι διαβιούν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «ΔΑΦΝΙ».

Για την λειτουργία του νέου Οικοτροφείου έχει προκηρύξει διαγωνισμό εύρεσης προσωπικού, για τη στελέχωση της Μονάδας, για τις ειδικότητες Εργοθεραπευτών, Νοσηλευτών, Επισκεπτών Υγείας κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, τα δικαιολογητικά και την αίτηση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.nefes.gr (https://nefes.gr/category/nea/), ή στο τηλέφωνο 211 4110696, από 10:00 έως 16:00, Δευτέρα με Παρασκευή (πληροφορίες: Κα Δημητρούλια Αντ., κα Αχειμάστου Μαρ.).

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της νέφες α.μ.κ.ε.

Αγγελόπουλος Δημήτριος

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ