Πρόσκληση συμμετοχής Επισκεπτών Υγείας σε webinar σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ WEBINAR ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ.αριθμ. ΑΔΑ:ΩΕΩΕ465ΦΥΟ-ΝΜΤ για τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στον μαθητικό πληθυσμό συμπεριλαμβάνεται η θεματική ενότητα  ΙΘ «ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ».

Ο Π.Σ.Ε.Υ. στα πλαίσια συνεργασίας με τον Ε.Ο.Μ. (Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων) θα  συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για επαγγελματίες υγείας, σχετικά με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που διοργανώνεται από τον ΕΟΜ με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, στις 20/10/2020.  Το Webinar βασίζεται σε εκπαιδευτικά υλικά που απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού (“Οργανούληδες”) και μαθητές Λυκείου. Θα περιλαμβάνει ενημέρωση επί της ως άνω νέας θεματικής, τις βασικές αρχές και διαδικασίες που διέπουν τη δωρεά και τη μεταμόσχευση ιστών και οργάνων, καθώς και σχετική καθοδήγηση προς τους εκπαιδευτικούς και τους επαγγελματίες υγείας για την αποτελεσματική διδασκαλία της θεματικής. Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με υποβολή ερωτήσεων και συζήτηση.

Οι ώρες και το πρόγραμμα και οι οδηγίες εγγραφής του Webinar θα ανακοινωθούν προσεχώς. Δύνανται να το παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως δήλωσης της θεματικής στις φετινές δράσεις τους και θα είναι δωρεάν.

Όσοι Επισκέπτες /τριες Υγείας ενδιαφέρονται παρακαλούμε πολύ να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 5/10/2020 στο grammateas@psey.gr δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και Εmail επικοινωνίας.

Με εκτίμηση

 To Δ.Σ.  ΠΣΕΥ

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn