Ενημέρωση της Ένωσης Γονέων Αγ. Νικολάου απο την Επισκέπτρια Υγείας κα Δ. Χριστοφάκη και τον Ιατρικό Σύλογο Λασιθίου

Τα ερωτήματα των γονέων που αφορούν στη σωστή χρήση της μάσκας, στην τήρηση των αποστάσεων και στην πιστή και ορθή εφαρμογή όλων των μέτρων υγιεινής και προστασίας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, απαντήθηκαν στη  εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου από τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου, μετά από σχετική πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Νικολάου, με αφορμή και το άνοιγμα των σχολείων.

Η παιδίατρος Αντωνία Οικονομάκη – Γεωργολιού, ο Υγειονολόγος – γιατρός δημόσιας υγείας (και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου) Δημήτρης Μετοχιανάκης και η Επισκέπτρια υγείας και Νοσηλεύτρια ελέγχου λοιμώξεων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Δέσποινα Χριστοφάκη, απάντησαν στα ερωτήματα που τέθηκαν από το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων που ήταν το μόνο που ευρίσκετο στην αίθουσα, καθώς για την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή συγχρωτισμού η εκδήλωση δεν ήταν ανοικτή για το κοινό. Τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου Κωστής Νικολαράκης.

Η πρόεδρος Κατερίνα Σπυροπούλου και το Δ.Σ. της Ένωσης μετέφεραν όσα απασχολούν και προβληματίζουν τους γονείς, με την έναρξη ιδιαίτερα της φετινής πρωτόγνωρης σχολικής χρονιάς.

Οι εισηγήσεις των ομιλητών στα παρακάτω βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn