Εκπαίδευση καθαριστριών απο την Ε.Υ κα Χρυσούλα Χαλκιαδάκη, στον Δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμος Ιεράπετρας,ανταποκρινόμενος στις αυξημένες ανάγκες για την προάσπιση της δημόσιας υγείας αλλά και του σχολικού περιβάλλοντος, διοργάνωσε  επιμορφωτικό σεμινάριο για  τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων και τις καθαρίστριες εσωτερικών χώρων με θέμα «Οδηγίες καθαρισμού, απολύμανσης και περιορισμού της διασποράς του Covid-19». Στις εργαζόμενες δόθηκαν οδηγίες με βάση τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης χώρων, επιφανειών και αντικειμένων σε καθημερινή βάση, καθώς  και στην περίπτωση ύπαρξης θετικού  περιστατικού Covid-19 στο χώρο του σχολείου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, από την Επισκέπτρια Υγείας κ Χαλκιαδάκη Χρυσούλα και την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας κ Κιουρανάκη Σταυρούλα.

<< Πρωταχρικό μέλημα μας,η διασφάλιση  της υγείας των παιδιών,εκπαιδευτικών αλλά και των εργαζομένων γι αυτό και καθημερινά προβαίνουμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες για τη πρόληψη και βελτίωση των συνθηκών υγείας όλων.

Είμαστε σε εγρήγορση,μένουμε ασφαλείς>>

 

 

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn