Ενημερωτική ομιλία για τη Γρίπη και τον Πνευμονιόκοκκο απο τις Επισκέπτριες Υγείας της ΤΟΜΥ Τρικάλων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9-9-20 και Παρασκευή 11-9-20 στο ΕΦΚΑ Τρικάλων ενημερωτική ομιλία με θέμα << Γρίπη & Πνευμονιοκοκκική Νοσος >>.
Οι Επισκέπτριες Υγείας της 1ης ΤΟ.Μ.Υ. Τρικάλων κα Κατσαρού Ευθυμία & κα Πρεβεδουράκη Σοφία λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενημέρωσαν τους υπαλλήλους για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου ως το μοναδικό μέτρο πρόληψης. Ιδιαιτέρως  τονίστηκε ότι για φέτος είναι πολύ σημαντικό να γίνει το αντιγριπικό εμβόλιο στα άτομα που συστήνει το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Ενηλίκων καθώς θα ελαττωθεί η εποχική επιδημία της γρίπης και έτσι το σύστημα υγείας θα αντιμετωπίσει καλύτερα τον νέο SARS CoV-2.
Ευχαριστούμε τον Δ/ντη του ΕΦΚΑ Τρικάλων κο Ντιντή Αντώνη για την άμεση ανταπόκριση και το συντονισμό της δράσης, όπως και για την φιλοξενία.
Οι ενημερωτικές δράσεις στην Κοινότητα θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας του covid-19.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn